I.v.m. een update zijn onze prijs en reparatie tijden gewijzigd en kloppen deze mogelijk op dit moment niet! hier wordt aan gewerkt.

Apple Independant
Repair Partner (IRP)

Wanneer je schade hebt aan je iPhone wil je natuurlijk ook dat dit zo goed mogelijk wordt gemaakt, maar hoe kun je er zeker van zijn dat dit ook gebeurt? Apple is hiervoor met een oplossing gekomen. Ze hebben een speciaal programma opgezet waar bedrijven zich voor kunnen aanmelden: het Apple IRP programma. IRP staat voor Independent Repair Partner oftewel zelfstandig reparatie partner. Dit zijn dus specifiek bedrijven die een keurmerk krijgen van Apple dat ze gekwalificeerd zijn om de telefoons te maken. Bovendien krijgen de geselecteerde bedrijven ook beschikking over originele onderdelen die ze kunnen gebruiken voor de reparaties.

Voorwaarden

Je zult ook zien dat Apple deze samenwerking niet aan iedereen geeft, er zijn veel strenge voorwaarden waar je aan moet voldoen. Om een voorbeeld te noemen mag je alleen een IRP worden wanneer je de onderdelen gebruikt puur om reparatie uit te voeren. De onderdelen mogen zelf niet worden verkocht.

Verder moet het bedrijf goed bereikbaar zijn voor klanten en moet je ook als bedrijf een uitstekende reputatie hebben. Overigens moet er een techneut aanwezig zijn die door Apple gecertificeerd is om de reparaties te doen. Er zullen nog meer voorwaarden zijn en wanneer je niet aan één of meerdere voorwaarden voldoet, zal je niet in aanmerking komen voor IRP!

Is Repairable IRP gecertificeerd?

De grote vraag zal dan zijn of Repairable IRP gecertificeerd is. Om een lang antwoord kort te houden:

Ja, wij zijn gekeurd door Apple en dus ook gecertificeerd voor IRP!

Hoe kun jij zeker weten dat we gecertificeerd zijn? Dat is een goede vraag! Apple heeft een handige website waar je kunt controleren of een bedrijf officieel erkend is door Apple. Klik op deze link om onze Apple-certificering te controleren.

De absolute voordelen

Originele onderdelen gemaakt door Apple zelf.

Garantie op elke IRP-gecertificeerde reparatie.

Aanvullende reparaties blijven beschikbaar!

Gebruik van niet-officiële onderdelen

Hoewel wij een IRP-certificering hebben, mogen wij nog steeds allerlei reparaties uitvoeren buiten het IRP. Ook kunnen wij onderdelen gebruiken die niet origineel van Apple afkomen. U heeft hier dus zelf keuze in. Let wel op dat – wanneer u kiest voor reparatie met niet-officiële producten of wanneer de reparatie niet onder het IRP-programma valt – hier een melding voor kan ontstaan in je telefoon na de reparatie. Deze melding geeft aan dat er onderdelen zijn geïnstalleerd die niet origineel zijn, waardoor sommige functies niet of niet volledig werken. Maar wat houdt dat in?

Officiële
onderdelen

Deze onderdelen zijn door Repairable rechtstreeks bij Apple zelf aangeschaft. Als je voor officiële onderdelen kiest, zal er geen melding worden getoond en werkt je telefoon zoals je kunt verwachten.

Niet-officiële onderdelen

Als je kiest voor onderdelen die wij niet rechtstreeks via Apple aanschaffen kan het zijn dat de prijs lager valt, maar zal er wel een melding ontstaan in je toestel over het betreffende onderdeel. Er wordt dan aangegeven dat deze niet origineel is.

Voorbeeldmeldingen

Apple Display Notification

Toestellen in kwestie:

iPhone SE (2020),
iPhone XR, XS & XS Max
iPhone 11-serie
iPhone 12-serie
iPhone 13-serie

Apple Battery Notification

Toestellen in kwestie:

iPhone 11-serie
iPhone 12-serie
iPhone 13-serie

Overige meldingen

Je krijgt ook een soortgelijke melding wanneer de achtercamera van het toestel wordt vervangen. Dat gebeurt bij de toestellen uit de iPhone 12- en iPhone 13-reeks.

1 jaar garantie op reparaties
Standaard ontvang je garantie op alle reparaties
Wij gebruiken altijd originele onderdelen
Of het beste vergelijkbare
Altijd de beste prijs garantie
Krijg altijd waar voor je geld

Hoe klanten ons waarderen

Damian Hage
Damian Hage
2021-08-18
tantoe duur
Puk
Puk
2021-08-04
Ontzettend goed geholpen, in een instantie naar een ander bedrijf gebracht ter reparatie, dat liep daar helemaal fout. Repairable heeft voor mij contact op genomen met dat bedrijf om het een en ander recht te zetten, vervolgens hebben ze mijn laptop super snel gerepareerd! Super professioneel en vriendelijk!
Janneke
Janneke
2021-07-19
Dankjewel voor de hele goede service! Alles wordt duidelijk en deskundig uitgelegd. Vriendelijk, transparant (erg belangrijk als het gaat om je telefoon) en professioneel. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Barbara Reijseger
Barbara Reijseger
2021-07-14
Bas Ploeg
Bas Ploeg
2021-06-22
Goede ervaring voor het repareren van mijn scherm. Zat een defect in, maar ze hebben snel gehandeld en diezelfde dag nog klaar. Top service!
Sarah Geschiere-Rahanra
Sarah Geschiere-Rahanra
2021-05-11
Super Service. Daar waar de iPad Air 3e generatie nog geen 2 jaar oud, viel niet onder de consumenten garantie bij BCC. Het zou wel te maken zijn volgens BCC voor 460,= euro. ruim 3 weken voor we de iPad weer terug hadden. Ook in Rijssen e.o. was er geen reparateur, die ons kon helpen. Ik herinnerde me nog van jaren terug iPhone 6s viel ook net buiten de garantie. Toen betekenden ze voor mij de reparatie van mijn iPhone waar ik nog jaren van genoot. En nu onze iPad Air 3egeneratie binnen een week terug connector gemaakt (tegen een goede prijs) een jaar garantie super service thanks team Repairable Dank voor jullie service
Milou 013
Milou 013
2021-05-06
Snelle en goede service
Maarten Heuvelmans
Maarten Heuvelmans
2021-05-03
snelle en eerlijke afhandeling! prima prijs/kwaliteit. ik sta 100% achter dit bedrijf!!
Kirsten Peters
Kirsten Peters
2021-04-13
Een aanrader! Vriendelijke mensen en supersnelle service. Mijn laptop op vrijdagmiddag gebracht met kapot beeldscherm en de volgende dag werd ik al in de ochtend gebeld dat ik hem kon komen ophalen.
Peter Franken
Peter Franken
2021-04-09
Ja goed hè