I.v.m. eenIVM een update zijn onze prijs en reparatie tijden gewijzigd en kloppen deze op dit moment niet! hier wordt aan gewerkt.

Dé plek voor jouw Apple IRP reparaties: Snel, Betrouwbaar en Geen Gedoe met Gegevens

Welkom bij REPAIRABLE, dé plek waar je moet zijn voor al je Apple IRP reparaties. Wij zijn de goedgekeurde winkel voor Apple IRP, wat betekent dat we topkwaliteit service leveren met echte Apple spulletjes, snelle reparaties en een vriendelijke prijs. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van je gegevens. Ontdek nu zelf waarom zoveel mensen vertrouwen op onze snelle, betrouwbare en zorgeloze service om hun Apple apparaat weer als nieuw te maken.

Apple IRP Programma:

Geweldige Service, Geen Gedoe Bij REPAIRABLE zijn we trots dat we zijn goedgekeurd door Apple voor het IRP-programma. Dat betekent dat we alleen de beste kwaliteit Apple onderdelen gebruiken voor onze reparaties. Onze experts weten alles van Apple producten, dus je kunt erop vertrouwen dat je apparaat bij ons in goede handen is

Snel, Betrouwbaar en Voor een Vriendelijke Prijs

We begrijpen hoe belangrijk het voor je is om je Apple apparaat snel gerepareerd te hebben. Daarom bieden we bij REPAIRABLE snelle en betrouwbare service zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. We willen dat iedereen toegang heeft tot betaalbare reparaties, zodat je snel weer kunt genieten van je favoriete Apple apparaat.

Geen Gedoe met Gegevens: Jouw Gemoedsrust staat voorop We begrijpen dat je je zorgen maakt over je persoonlijke gegevens. Daarom hoef je bij REPAIRABLE je geen zorgen te maken. We zorgen ervoor dat je gegevens veilig blijven tijdens de reparatie. Je kunt dus opgelucht ademhalen, wetende dat je apparaat in goede handen is en je gegevens veilig zijn.

 

Bij REPAIRABLE staan we voor je klaar om je Apple apparaat snel en betrouwbaar te repareren, zonder gedoe en tegen een vriendelijke prijs. Met onze echte Apple spulletjes en snelle service zorgen we ervoor dat je snel weer kunt genieten van je gerepareerde apparaat. Kom langs bij REPAIRABLE en ervaar zelf waarom zoveel tevreden klanten voor ons kiezen.

De absolute voordelen

Originele onderdelen gemaakt door Apple zelf.

Garantie op elke IRP-gecertificeerde reparatie.

Aanvullende reparaties blijven beschikbaar!

Gebruik van niet-officiële onderdelen

Hoewel wij een IRP-certificering hebben, mogen wij nog steeds allerlei reparaties uitvoeren buiten het IRP. Ook kunnen wij onderdelen gebruiken die niet origineel van Apple afkomen. U heeft hier dus zelf keuze in. Let wel op dat – wanneer u kiest voor reparatie met niet-officiële producten of wanneer de reparatie niet onder het IRP-programma valt – hier een melding voor kan ontstaan in je telefoon na de reparatie. Deze melding geeft aan dat er onderdelen zijn geïnstalleerd die niet origineel zijn, waardoor sommige functies niet of niet volledig werken. Maar wat houdt dat in?

Officiële
onderdelen

Deze onderdelen zijn door Repairable rechtstreeks bij Apple zelf aangeschaft. Als je voor officiële onderdelen kiest, zal er geen melding worden getoond en werkt je telefoon zoals je kunt verwachten.

Niet-officiële onderdelen

Als je kiest voor onderdelen die wij niet rechtstreeks via Apple aanschaffen kan het zijn dat de prijs lager valt, maar zal er wel een melding ontstaan in je toestel over het betreffende onderdeel. Er wordt dan aangegeven dat deze niet origineel is.

Voorbeeldmeldingen

Apple Display Notification

Toestellen in kwestie:

iPhone SE (2020),
iPhone XR, XS & XS Max
iPhone 11-serie
iPhone 12-serie
iPhone 13-serie

Apple Battery Notification

Toestellen in kwestie:

iPhone 11-serie
iPhone 12-serie
iPhone 13-serie

Overige meldingen

Je krijgt ook een soortgelijke melding wanneer de achtercamera van het toestel wordt vervangen. Dat gebeurt bij de toestellen uit de iPhone 12- en iPhone 13-reeks.

1 jaar garantie op reparaties
Standaard ontvang je garantie op alle reparaties
Wij gebruiken altijd originele onderdelen
Of het beste vergelijkbare
Altijd de beste prijs garantie
Krijg altijd waar voor je geld

Hoe klanten ons waarderen

Damian Hage
Damian Hage
2021-08-18
tantoe duur
Puk
Puk
2021-08-04
Ontzettend goed geholpen, in een instantie naar een ander bedrijf gebracht ter reparatie, dat liep daar helemaal fout. Repairable heeft voor mij contact op genomen met dat bedrijf om het een en ander recht te zetten, vervolgens hebben ze mijn laptop super snel gerepareerd! Super professioneel en vriendelijk!
Janneke
Janneke
2021-07-19
Dankjewel voor de hele goede service! Alles wordt duidelijk en deskundig uitgelegd. Vriendelijk, transparant (erg belangrijk als het gaat om je telefoon) en professioneel. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Barbara Reijseger
Barbara Reijseger
2021-07-14
Bas Ploeg
Bas Ploeg
2021-06-22
Goede ervaring voor het repareren van mijn scherm. Zat een defect in, maar ze hebben snel gehandeld en diezelfde dag nog klaar. Top service!
Sarah Geschiere-Rahanra
Sarah Geschiere-Rahanra
2021-05-11
Super Service. Daar waar de iPad Air 3e generatie nog geen 2 jaar oud, viel niet onder de consumenten garantie bij BCC. Het zou wel te maken zijn volgens BCC voor 460,= euro. ruim 3 weken voor we de iPad weer terug hadden. Ook in Rijssen e.o. was er geen reparateur, die ons kon helpen. Ik herinnerde me nog van jaren terug iPhone 6s viel ook net buiten de garantie. Toen betekenden ze voor mij de reparatie van mijn iPhone waar ik nog jaren van genoot. En nu onze iPad Air 3egeneratie binnen een week terug connector gemaakt (tegen een goede prijs) een jaar garantie super service thanks team Repairable Dank voor jullie service
Milou 013
Milou 013
2021-05-06
Snelle en goede service
Maarten Heuvelmans
Maarten Heuvelmans
2021-05-03
snelle en eerlijke afhandeling! prima prijs/kwaliteit. ik sta 100% achter dit bedrijf!!
Kirsten Peters
Kirsten Peters
2021-04-13
Een aanrader! Vriendelijke mensen en supersnelle service. Mijn laptop op vrijdagmiddag gebracht met kapot beeldscherm en de volgende dag werd ik al in de ochtend gebeld dat ik hem kon komen ophalen.
Peter Franken
Peter Franken
2021-04-09
Ja goed hè