IVM een update zijn onze prijs en reparatie tijden gewijzigd en kloppen deze op dit moment niet! hier wordt aan gewerkt.

Wij zijn de beste telefoonwinkel in Tilburg!

Schade aan je telefoon is natuurlijk nooit fijn. Wanneer je dan een keer in Tilburg bent, of hier misschien wel woont, dan kun je bij ons langskomen om je telefoon te laten maken. Wij zullen er namelijk voor zorgen dat je telefoon er weer helemaal perfect uit komt te zien. We kunnen eigenlijk ook wel iedere telefoon repareren. Mocht je dus een kapot scherm hebben of een telefoon die niet meer helemaal goed oplaad, dan zullen wij ervoor zorgen dat alles wel weer zal werken. In sommige gevallen is het wel aan te raden om eerst te bellen. Dan weet je namelijk meteen zeker of we je kunnen helpen en de onderdelen ook op voorraad hebben. Heb je geen zin om te bellen dan kun je er ook nog altijd voor kiezen om ons te benaderen via WhatsApp. Wij proberen dan zo snel mogelijk te reageren op jouw vragen zodat je niet teleurgesteld raakt in onze telefoonwinkel in Tilburg.

telefoonwinkel Tilburg
Parkeren voor de deur
6 dagen in de week geopend
Originele of de beste onderdelen
Klaar terwijl je wacht

Alle merken

Je zult dus ook zien dat wij elk merk onder handen zullen nemen. Het maakt dus niet uit of je met een Samsung problemen hebt of met een iPhone, wij kunnen dit snel en gemakkelijk voor je maken. Ook kleinere merken zoals een HTC of een nieuwer merk zoals OnePlus zullen we voor jou kunnen maken. We zijn een telefoonwinkel in Tilburg die van alle markten thuis is.

telefoonwinkel Tilburg

Meer dan alleen telefoons

Verder zul je ook zien dat je bij onze telefoonwinkel in Tilburg voor meer reparaties terecht kan dan alleen maar telefoon reparaties. Wij zijn namelijk ook ervaren in het repareren van een laptop, tablet of zelfs een spelcomputer. Hiervoor moet je wel eerst contact met ons opnemen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat we alle spullen in de zaak hebben die nodig zijn voor de reparatie. In sommige gevallen moeten we deze nog bestellen namelijk.

Onze voordelen

Prijs berekenen van de reparatie

[latepoint_book_form selected_agent="any"]
telefoonwinkel reparatie duur in Tilburg

De duur van een reparatie

Wij streven er ook naar om elke reparatie zo snel mogelijk op te lossen en dus te maken. Daarom zie je ook dat wij alles binnen een uur proberen klaar te hebben. Een scherm vervangen is een kleine reparatie die we ook snel kunnen uitvoeren. Een oplaadconnector zal al meteen iets moeilijker zijn, maar zullen we ook zo snel mogelijk doen. Er zijn echter wel reparaties die wat langer duren. Neem bijvoorbeeld waterschade. Dit komt omdat water overal in het apparaat kan zitten en dus ook schade kan aanrichten. Om te voorkomen dat we een stuk overslaan zullen we hiervoor een grondig onderzoek doen zodat we zeker weten dat we geen puntje overslaan en je weer een telefoon hebt die optimaal presteer. In onze telefoonwinkel in Tilburg staat kwaliteit en tevredenheid bovenaan en dat zal ook altijd zo blijven!