Aan onze website wordt nog gewerkt neem contact op via: tel, email, whatsapp voor actuele prijzen en info

Wij zijn de beste telefoonwinkel in Tilburg!

Schade aan je telefoon is natuurlijk nooit fijn. Wanneer je dan een keer in Tilburg bent, of hier misschien wel woont, dan kun je bij ons langskomen om je telefoon te laten maken. Wij zullen er namelijk voor zorgen dat je telefoon er weer helemaal perfect uit komt te zien. We kunnen eigenlijk ook wel iedere telefoon repareren. Mocht je dus een kapot scherm hebben of een telefoon die niet meer helemaal goed oplaad, dan zullen wij ervoor zorgen dat alles wel weer zal werken. In sommige gevallen is het wel aan te raden om eerst te bellen. Dan weet je namelijk meteen zeker of we je kunnen helpen en de onderdelen ook op voorraad hebben. Heb je geen zin om te bellen dan kun je er ook nog altijd voor kiezen om ons te benaderen via WhatsApp. Wij proberen dan zo snel mogelijk te reageren op jouw vragen zodat je niet teleurgesteld raakt in onze telefoonwinkel in Tilburg.

telefoonwinkel Tilburg
Parkeren voor de deur
6 dagen in de week geopend
Originele of de beste onderdelen
Klaar terwijl je wacht

Alle merken

Je zult dus ook zien dat wij elk merk onder handen zullen nemen. Het maakt dus niet uit of je met een Samsung problemen hebt of met een iPhone, wij kunnen dit snel en gemakkelijk voor je maken. Ook kleinere merken zoals een HTC of een nieuwer merk zoals OnePlus zullen we voor jou kunnen maken. We zijn een telefoonwinkel in Tilburg die van alle markten thuis is.

telefoonwinkel Tilburg

Meer dan alleen telefoons

Verder zul je ook zien dat je bij onze telefoonwinkel in Tilburg voor meer reparaties terecht kan dan alleen maar telefoon reparaties. Wij zijn namelijk ook ervaren in het repareren van een laptop, tablet of zelfs een spelcomputer. Hiervoor moet je wel eerst contact met ons opnemen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat we alle spullen in de zaak hebben die nodig zijn voor de reparatie. In sommige gevallen moeten we deze nog bestellen namelijk.

Onze voordelen

Prijs berekenen van de reparatie

  • Selecteer product
  • Kies gewenste reparatie
  • Custom Fields
  • Kies een dag en tijdstip om langs te komen
  • Klantgegevens
  • Controleer je afspraak
  • Bevestiging

Selecteer product

Kies uit een merk en vervolgens uit een telefoon, tablet op laptop

Selecteer product

Kies uit een merk en vervolgens uit een telefoon, tablet op laptop

Kies gewenste reparatie

Wat is er precies stuk aan je device? Maak hier een keuze uit onze beschikbare reparaties.

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Kies een dag en tijdstip om langs te komen

Jij bepaalt zelf op welke dag je wilt langskomen en hoelaat. Gemiddeld duren reparaties niet langer dan 60 minuten. Je bent altijd welkom in onze wachtruimte met een heerlijke bakje koffie en Wifi verbinding. Het is tevens ook mogelijk om zonder afspraak altijd binnen te lopen voor een reparatie.

Klantgegevens

Vul hier jouw gegevens in om je afspraak compleet te maken.

Controleer je afspraak

Klopt je afspraak? Klik dan op afspraak bevestigen om je afspraak in te plannen. Je ontvangt van ons een bevestiging via de mail.

Bevestiging

Jouw reparatie afspraak is met succes bevestigd. Tot gauw bij ons in de winkel!
Heb je vragen?
Bel naar +31138897238 voor meer informatie

Kies het merk van je device

Kies het merk van je device
Kies gewenste reparatie
Custom Fields
Kies een dag en tijdstip om langs te komen
Voer je gegevens in
Controleer je afspraak
Jouw afspraak is bevestigd

Select Service Duration

You need to select service duration, the price of your service will depend on duration.

How Many People?

Maximum capacity is 1
Game console
Sony
1 Services
Playstation 4
Smartphone
Apple
6 Services
iPhone X
iPhone XR
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
Samsung
2 Services
Samsung S21
Samsung S22

Summary

Service
Duration
Date
Time
Customer
Total Price
Gekozen reparaties
telefoonwinkel reparatie duur in Tilburg

De duur van een reparatie

Wij streven er ook naar om elke reparatie zo snel mogelijk op te lossen en dus te maken. Daarom zie je ook dat wij alles binnen een uur proberen klaar te hebben. Een scherm vervangen is een kleine reparatie die we ook snel kunnen uitvoeren. Een oplaadconnector zal al meteen iets moeilijker zijn, maar zullen we ook zo snel mogelijk doen. Er zijn echter wel reparaties die wat langer duren. Neem bijvoorbeeld waterschade. Dit komt omdat water overal in het apparaat kan zitten en dus ook schade kan aanrichten. Om te voorkomen dat we een stuk overslaan zullen we hiervoor een grondig onderzoek doen zodat we zeker weten dat we geen puntje overslaan en je weer een telefoon hebt die optimaal presteer. In onze telefoonwinkel in Tilburg staat kwaliteit en tevredenheid bovenaan en dat zal ook altijd zo blijven!