Aan onze website wordt nog gewerkt neem contact op via: tel, email, whatsapp voor actuele prijzen en info

Terecht voor telefoon reparatie in Tilburg

Wanneer jij een kapotte telefoon hebt dan wil je ook graag dat dit wordt gemaakt. Laten wij dit nou net voor jou kunnen betekenen. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw telefoon weer helemaal in orde komt. Wij zijn namelijk de plek voor GSM reparatie in Tilburg. Wij zullen er ook niet alleen voor zorgen dat je telefoon weer wordt gerepareerd, wij zullen dit ook zo snel mogelijk voor jou doen. Je wilt namelijk ook niet lang wachten als jouw telefoon wordt gemaakt. Als je dan kijkt naar onze telefoon reparatie in Tilburg zie je ook dat we eigenlijk alles wel kunnen maken. We zijn namelijk ook expert op het gebied van smartphone reparatie in Tilburg. We zullen alles zorgvuldig en kwalitatief oplossen zodat je ook zeker weet dat alles weer helemaal naar toebehoren werkt.

Parkeren voor de deur
6 dagen in de week geopend
Originele of de beste onderdelen
Klaar terwijl je wacht

Bereken jouw reparatie prijs

  • Selecteer product
  • Kies gewenste reparatie
  • Custom Fields
  • Kies een dag en tijdstip om langs te komen
  • Klantgegevens
  • Controleer je afspraak
  • Bevestiging

Selecteer product

Kies uit een merk en vervolgens uit een telefoon, tablet op laptop

Selecteer product

Kies uit een merk en vervolgens uit een telefoon, tablet op laptop

Kies gewenste reparatie

Wat is er precies stuk aan je device? Maak hier een keuze uit onze beschikbare reparaties.

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Kies een dag en tijdstip om langs te komen

Jij bepaalt zelf op welke dag je wilt langskomen en hoelaat. Gemiddeld duren reparaties niet langer dan 60 minuten. Je bent altijd welkom in onze wachtruimte met een heerlijke bakje koffie en Wifi verbinding. Het is tevens ook mogelijk om zonder afspraak altijd binnen te lopen voor een reparatie.

Klantgegevens

Vul hier jouw gegevens in om je afspraak compleet te maken.

Controleer je afspraak

Klopt je afspraak? Klik dan op afspraak bevestigen om je afspraak in te plannen. Je ontvangt van ons een bevestiging via de mail.

Bevestiging

Jouw reparatie afspraak is met succes bevestigd. Tot gauw bij ons in de winkel!
Heb je vragen?
Bel naar +31138897238 voor meer informatie

Kies het merk van je device

Kies het merk van je device
Kies gewenste reparatie
Custom Fields
Kies een dag en tijdstip om langs te komen
Voer je gegevens in
Controleer je afspraak
Jouw afspraak is bevestigd

Select Service Duration

You need to select service duration, the price of your service will depend on duration.

How Many People?

Maximum capacity is 1
Game console
Sony
1 Services
Playstation 4
Smartphone
Apple
6 Services
iPhone X
iPhone XR
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
Samsung
2 Services
Samsung S21
Samsung S22

Summary

Service
Duration
Date
Time
Customer
Total Price
Gekozen reparaties

Alleen maar de beste kwaliteit

Zoals we net al hebben zorgen wij er dus voor dat alles kwalitatief wordt gerepareerd. Dit betekent ook dat we voor onze dienst in GSM reparatie in Tilburg alleen maar originele of hoogwaardige onderdelen gebruiken. Dit zal dus betekenen dat je telefoon er alleen meer beter van worden. Er zijn namelijk andere telefoonwinkels waar ze gebruik maken van namaak onderdelen. Deze zullen sneller kapot gaan dan de originele onderdelen. Daarom zie je ook dat wij de beste zijn voor telefoon reparatie in Tilburg.

Image

Wacht niet te lang

Het is ook belangrijk dat je er dus voor zorgt dat je zo snel mogelijk komt bij ons voor een telefoon reparatie in Tilburg. Naarmate je langer wacht zal de schade namelijk alleen maar erger worden. Bij een gebroken scherm kan er dan vuil en vocht sneller in de telefoon komen. Dat zal dan voor nog meer problemen zorgen en dat is dus iets wat je natuurlijk ook wilt voorkomen. Als je jouw telefoon dan hebt laten vallen en het scherm is kapot kun je het best meteen een afspraak maken om dit te laten maken. Je kunt bij ons zes dagen per week terecht voor GSM reparatie in Tilburg, alleen op zondag zullen wij dicht zitten. Er zal dus altijd wel een plekje vrij zijn voor jou!

Onze voordelen

Image

Een afspraak maken

In sommige gevallen is het echter nodig om een afspraak te maken. Dit zal dan zijn voor smartphone reparaties in Tilburg wat niet vaak voorkomt of lastig is om op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan waterschade aan het moederbord. Hier kunnen we ook niet direct een prijs aanhangen omdat we het toestel eerst moeten zien om de schade te bekijken. Het voordeel is dan wel dat je een reparatie op maat krijgt en dus alleen betaald voor wat echt kapot is. Dit zorgt er ook voor dat we de beste zijn in GSM reparatie Tilburg.