Loading ...

iPhone oplaad problemen

IPhone oplaad problemen.

Naast de normale iPhone reparaties is Repairable ook gespecialiseerd in reparaties aan het moederbord van de iPhone:

Fake charging (je iPhone laat zien dat hij oplaad maar na uren is hij nog steeds niet opgeladen)

Bij gebruik van een imitatie oplader zie je vaak niet eens meer de melding: deze accessoire wordt niet ondersteunt? Maar is het dan wel goed voor je toestel? Nee helaas veroorzaakt dit met regelmaat schade aan je logic board / moederbord.

Uit onderzoek en helaas de enorm vele praktijk ervaring wijst uit dat een imitatie lader wel schade kan veroorzaken. Ik moet hier wel meteen een opmerking bij maken, het kan ook “gewoon” een slechte chip zijn, soldering niet goed of een ander probleem wat soortgelijke symptomen heeft. (kortsluiting, kapotte filters etc)

Aantal problemen die wij vaak zien:

De iPhone start niet meer op of het is niet meer mogelijk om je iPhone verder op te laden dan 1% als de accu van je iPhone een keer helemaal leeg is gelopen.

je iPhone laat zien dat hij oplaad maar na uren is hij nog steeds niet opgeladen.

Fake charging:

je iPhone ziet de oplader niet, maar hij herkent hem wel als je hem aan de computer hangt. Je iPhone word niet herkent aan de computer, maar de laadsnoer via het stopcontact werkt wel.

Totaal geen herkenningen van de oplaadkabel. Na het plaatsen van een goede batterij werkt het toestel net als normaal maar na een paar dagen is je iPhone weer uit en krijg je hem niet aan. Slechte accu? Nee toch niet de oplaad chip stopt ook wanneer de accu 100% vol is maar als de U2 IC chip defect is blijft hij maar opladen en opladen net zolang tot de accu kapot geladen is.

iPhone U2 IC chip probleem zien we dagelijks voorbij komen naast de iPhone 5, iPhone 5S is ook de iPhone 6 een regelmatige terugkomende iPhone.

Herken je een van bovenstaande problemen met je iPhone?

Repairable kan je hiermee goed helpen. Neem contact op of stuur je toestel op.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  Book an Engineer

  Collection Day
  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests

  Maak een afspraak