I.v.m. een update zijn onze prijs en reparatie tijden gewijzigd en kloppen deze mogelijk op dit moment niet! hier wordt aan gewerkt.

Verloopt je abonnement bijna? Of ben je toe aan een nieuw abonnement. Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres!

Bij Repairable kun je kiezen uit mobiele abonnementen van alle netwerken. Kies een Sim Only. Je kunt makkelijk je huidige abonnement verlengen of overstappen naar een nieuw netwerk. Uiteraard met behoud van je huidige nummer.

We staan voor je klaar met de beste service, de voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies.

Je zoekt een goed en voordelig abonnement, maar hebt eigenlijk geen idee welke aanbieder of product je wilt. Geen probleem. Bij Repairable ben je nooit gebonden aan een specifieke aanbieder. Je kiest daarom altijd uit een zeer breed aanbod, zoals KPN, Vodafone, T-Mobile, Lebara, Ben of Tele2

Wil je toch graag persoonlijk geadviseerd worden bij je keuze of heb je een andere vraag? kom langs bij de winkel! We bespreken rustig je wensen, lopen samen door de beste mogelijkheden.

Wij vinden: persoonlijk advies, is het beste advies. Dus loop onze winkel binnen voor een onafhankelijk advies op maat en wij regelen de rest voor je. Van overstap tot vernieuwen, samen alles geregeld.

Tip: maak een afspraak en verzeker jezelf van een tijdstip waarop we je kunnen helpen.

Vind de beste deal voor jou

  • Keuze uit alle providers.
  • Zo vind je snel en eenvoudig het abonnement wat bij jou past.
  • Snel je nieuwe aanwinst in handen.
  • Wij regelen alles voor je.
  • Extra service zoals hulp bij vragen, accessoires tot reparaties.

Eenvoudig en digitaal aansluiten,
binnen 5 minuten.

1 jaar garantie op reparaties
Standaard ontvang je garantie op alle reparaties
Wij gebruiken altijd originele onderdelen
Of het beste vergelijkbare
Altijd de beste prijs garantie
Krijg altijd waar voor je geld

Hoe klanten ons waarderen

Damian Hage
Damian Hage
2021-08-18
tantoe duur
Puk
Puk
2021-08-04
Ontzettend goed geholpen, in een instantie naar een ander bedrijf gebracht ter reparatie, dat liep daar helemaal fout. Repairable heeft voor mij contact op genomen met dat bedrijf om het een en ander recht te zetten, vervolgens hebben ze mijn laptop super snel gerepareerd! Super professioneel en vriendelijk!
Janneke
Janneke
2021-07-19
Dankjewel voor de hele goede service! Alles wordt duidelijk en deskundig uitgelegd. Vriendelijk, transparant (erg belangrijk als het gaat om je telefoon) en professioneel. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Barbara Reijseger
Barbara Reijseger
2021-07-14
Bas Ploeg
Bas Ploeg
2021-06-22
Goede ervaring voor het repareren van mijn scherm. Zat een defect in, maar ze hebben snel gehandeld en diezelfde dag nog klaar. Top service!
Sarah Geschiere-Rahanra
Sarah Geschiere-Rahanra
2021-05-11
Super Service. Daar waar de iPad Air 3e generatie nog geen 2 jaar oud, viel niet onder de consumenten garantie bij BCC. Het zou wel te maken zijn volgens BCC voor 460,= euro. ruim 3 weken voor we de iPad weer terug hadden. Ook in Rijssen e.o. was er geen reparateur, die ons kon helpen. Ik herinnerde me nog van jaren terug iPhone 6s viel ook net buiten de garantie. Toen betekenden ze voor mij de reparatie van mijn iPhone waar ik nog jaren van genoot. En nu onze iPad Air 3egeneratie binnen een week terug connector gemaakt (tegen een goede prijs) een jaar garantie super service thanks team Repairable Dank voor jullie service
Milou 013
Milou 013
2021-05-06
Snelle en goede service
Maarten Heuvelmans
Maarten Heuvelmans
2021-05-03
snelle en eerlijke afhandeling! prima prijs/kwaliteit. ik sta 100% achter dit bedrijf!!
Kirsten Peters
Kirsten Peters
2021-04-13
Een aanrader! Vriendelijke mensen en supersnelle service. Mijn laptop op vrijdagmiddag gebracht met kapot beeldscherm en de volgende dag werd ik al in de ochtend gebeld dat ik hem kon komen ophalen.
Peter Franken
Peter Franken
2021-04-09
Ja goed hè