I.v.m. een update zijn onze prijs en reparatie tijden gewijzigd en kloppen deze mogelijk op dit moment niet! hier wordt aan gewerkt.

Maak je Desktop PC of Laptop Weer Snel en Soepel - Kom naar REPAIRABLE voor Deskundige Service!

Bij REPAIRABLE begrijpen we hoe belangrijk het is om je desktop PC en laptop schoon en goed onderhouden te houden. Onze deskundige service zorgt ervoor dat je apparaat weer snel en soepel werkt, of je nu een gamer, professional of gewoon een dagelijkse gebruiker bent. Kom vandaag nog naar onze winkel en laat ons je helpen om het maximale uit je desktop PC of laptop te halen!

Schoonmaken en Onderhoud voor Optimale Prestaties

 Een schone desktop PC of laptop is de sleutel tot optimale prestaties. Bij REPAIRABLE bieden we professionele schoonmaak- en onderhoudsservices om stof, vuil en andere verontreinigingen te verwijderen die je systeem kunnen vertragen. Onze experts zorgen ervoor dat je apparaat vrij is van verstoppingen en oververhitting, waardoor het soepel en efficiënt kan functioneren.

De absolute voordelen

Originele onderdelen gemaakt door Apple zelf.

Garantie op elke IRP-gecertificeerde reparatie.

Aanvullende reparaties blijven beschikbaar!

Upgrades en Vervanging van Onderdelen Bij REPAIRABLE

bieden we niet alleen schoonmaak- en onderhoudsservices, maar ook upgrades en vervanging van onderdelen. Als je desktop PC of laptop verouderde onderdelen heeft, kunnen we ze upgraden naar snellere en krachtigere componenten. Van het vervangen van de harde schijf tot het upgraden van het geheugen of de grafische kaart, wij hebben de expertise om je apparaat te transformeren naar een nieuwe en verbeterde versie.

Bij REPAIRABLE geloven we in de kracht van een schone en goed onderhouden desktop PC en laptop. Onze deskundige service en aandacht voor detail zorgen ervoor dat je apparaat optimaal presteert, of je nu aan het gamen bent, werkt of gewoon dagelijks gebruik maakt van je computer. Kom naar REPAIRABLE en ontdek zelf de voordelen van onze deskundige service om je desktop PC of laptop weer als nieuw te maken.

1 jaar garantie op reparaties
Standaard ontvang je garantie op alle reparaties
Wij gebruiken altijd originele onderdelen
Of het beste vergelijkbare
Altijd de beste prijs garantie
Krijg altijd waar voor je geld

Hoe klanten ons waarderen

Damian Hage
Damian Hage
2021-08-18
tantoe duur
Puk
Puk
2021-08-04
Ontzettend goed geholpen, in een instantie naar een ander bedrijf gebracht ter reparatie, dat liep daar helemaal fout. Repairable heeft voor mij contact op genomen met dat bedrijf om het een en ander recht te zetten, vervolgens hebben ze mijn laptop super snel gerepareerd! Super professioneel en vriendelijk!
Janneke
Janneke
2021-07-19
Dankjewel voor de hele goede service! Alles wordt duidelijk en deskundig uitgelegd. Vriendelijk, transparant (erg belangrijk als het gaat om je telefoon) en professioneel. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Barbara Reijseger
Barbara Reijseger
2021-07-14
Bas Ploeg
Bas Ploeg
2021-06-22
Goede ervaring voor het repareren van mijn scherm. Zat een defect in, maar ze hebben snel gehandeld en diezelfde dag nog klaar. Top service!
Sarah Geschiere-Rahanra
Sarah Geschiere-Rahanra
2021-05-11
Super Service. Daar waar de iPad Air 3e generatie nog geen 2 jaar oud, viel niet onder de consumenten garantie bij BCC. Het zou wel te maken zijn volgens BCC voor 460,= euro. ruim 3 weken voor we de iPad weer terug hadden. Ook in Rijssen e.o. was er geen reparateur, die ons kon helpen. Ik herinnerde me nog van jaren terug iPhone 6s viel ook net buiten de garantie. Toen betekenden ze voor mij de reparatie van mijn iPhone waar ik nog jaren van genoot. En nu onze iPad Air 3egeneratie binnen een week terug connector gemaakt (tegen een goede prijs) een jaar garantie super service thanks team Repairable Dank voor jullie service
Milou 013
Milou 013
2021-05-06
Snelle en goede service
Maarten Heuvelmans
Maarten Heuvelmans
2021-05-03
snelle en eerlijke afhandeling! prima prijs/kwaliteit. ik sta 100% achter dit bedrijf!!
Kirsten Peters
Kirsten Peters
2021-04-13
Een aanrader! Vriendelijke mensen en supersnelle service. Mijn laptop op vrijdagmiddag gebracht met kapot beeldscherm en de volgende dag werd ik al in de ochtend gebeld dat ik hem kon komen ophalen.
Peter Franken
Peter Franken
2021-04-09
Ja goed hè