I.v.m. een update zijn onze prijs en reparatie tijden gewijzigd en kloppen deze mogelijk op dit moment niet! hier wordt aan gewerkt.
Wij willen jullie met trost mededelen dat wij zijn aangesloten bij Apple IRP. Het staat voor Independant Repair Partner, waarmee wij verzekeren dat personeel reparaties uitvoert die zijn gecertificeerd.

Jouw Apple iPhone reparatie Tilburg

De Apple iPhone is al sinds de marktintroductie in 2007 een van de populairste smartphones. Dat heeft te maken met de optimale combinatie tussen design, functionaliteit en kwaliteit. Apple weet als geen ander deze drie te combineren in haar producten. Een iPhone koop je niet voor een paar maanden. Je kunt gemakkelijk jaren plezier hebben van een iPhone. Zo nu en dan gebeurt er wel eens een ongelukje en dan wil je je iPhone natuurlijk professioneel laten repareren.

Apple iPhone reparatie Tilburg

Waar kun je in de regio Tilburg terecht?

Apple iPhone reparatie Tilburg of omgeving nodig? Repairable in Tilburg repareert jouw defecte iPhone. Of je nu een lelijke barst in je scherm hebt, of dat de behuizing beschadigd is nadat je iPhone per ongeluk uit je zak gegleden is, bij Repairable te Tilburg ben je aan het juiste adres voor een Apple iPhone reparatie Tilburg. Repairable is niet alleen een telefoonwinkel. Natuurlijk kun je bij ons een nieuwe smartphone en accessoires aanschaffen. Onze focus ligt echter op reparaties van onder andere jouw Apple iPhone.

Waar kun je bij ons op rekenen?

Bij Repairable kun je je defecte iPhone met vertrouwen laten repareren. Bij Repairable hanteren we het principe “no fix, no pay”. Dat betekent dat je alleen betaalt als de reparatie naar jouw wens uitgevoerd is. Als er onderdelen vervangen moeten worden, dan gebruiken we originele onderdelen waar we een jaar garantie op geven. In overleg kunnen we ook besluiten om een kwalitatief hoogstand alternatief te gebruiken.

Niet alleen Apple iPhone reparaties

Bij Repairable kun je overigens ook andere devices laten repareren. Naast Apple apparatuur, repareren wij ook je Playstation of Xbox. Je kunt ook bij ons terecht in geval van waterschade, bijvoorbeeld als je glas water precies op het toetsenbord van je MacBook terecht gekomen is.

1 jaar garantie op reparaties
Standaard ontvang je garantie op alle reparaties
Wij gebruiken altijd originele onderdelen
Of het beste vergelijkbare
Altijd de beste prijs garantie
Krijg altijd waar voor je geld

Hoe klanten ons waarderen

Damian Hage
Damian Hage
2021-08-18
tantoe duur
Puk
Puk
2021-08-04
Ontzettend goed geholpen, in een instantie naar een ander bedrijf gebracht ter reparatie, dat liep daar helemaal fout. Repairable heeft voor mij contact op genomen met dat bedrijf om het een en ander recht te zetten, vervolgens hebben ze mijn laptop super snel gerepareerd! Super professioneel en vriendelijk!
Janneke
Janneke
2021-07-19
Dankjewel voor de hele goede service! Alles wordt duidelijk en deskundig uitgelegd. Vriendelijk, transparant (erg belangrijk als het gaat om je telefoon) en professioneel. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Barbara Reijseger
Barbara Reijseger
2021-07-14
Bas Ploeg
Bas Ploeg
2021-06-22
Goede ervaring voor het repareren van mijn scherm. Zat een defect in, maar ze hebben snel gehandeld en diezelfde dag nog klaar. Top service!
Sarah Geschiere-Rahanra
Sarah Geschiere-Rahanra
2021-05-11
Super Service. Daar waar de iPad Air 3e generatie nog geen 2 jaar oud, viel niet onder de consumenten garantie bij BCC. Het zou wel te maken zijn volgens BCC voor 460,= euro. ruim 3 weken voor we de iPad weer terug hadden. Ook in Rijssen e.o. was er geen reparateur, die ons kon helpen. Ik herinnerde me nog van jaren terug iPhone 6s viel ook net buiten de garantie. Toen betekenden ze voor mij de reparatie van mijn iPhone waar ik nog jaren van genoot. En nu onze iPad Air 3egeneratie binnen een week terug connector gemaakt (tegen een goede prijs) een jaar garantie super service thanks team Repairable Dank voor jullie service
Milou 013
Milou 013
2021-05-06
Snelle en goede service
Maarten Heuvelmans
Maarten Heuvelmans
2021-05-03
snelle en eerlijke afhandeling! prima prijs/kwaliteit. ik sta 100% achter dit bedrijf!!
Kirsten Peters
Kirsten Peters
2021-04-13
Een aanrader! Vriendelijke mensen en supersnelle service. Mijn laptop op vrijdagmiddag gebracht met kapot beeldscherm en de volgende dag werd ik al in de ochtend gebeld dat ik hem kon komen ophalen.
Peter Franken
Peter Franken
2021-04-09
Ja goed hè